Bloemkool Curry met Linzen

35 min
4 porties
Bloemkool Curry met Linzen

Ingrediënten

  • 1 grote bloemkool
  • 200g rode linzen
  • 1 ui
  • 3 tenen knoflook
  • 1 blik kokosmelk
  • 2 el kerriepoeder
  • 1 tl kurkuma
  • 1 tl komijnpoeder
  • 400ml groentebouillon
  • 2 el kokosolie
  • Verse koriander
  • Limoen

Bereidingswijze

1

Snijd de bloemkool in roosjes.

2

Snipper ui en knoflook fijn.

3

Verhit kokosolie en fruit ui en knoflook.

4

Voeg specerijen toe en bak kort mee.

5

Voeg bloemkool, linzen, kokosmelk en bouillon toe.

6

Laat 20-25 minuten zachtjes koken.

7

Breng op smaak met limoensap.

8

Garneer met verse koriander.

Deel dit recept