Bananen-havermout pannenkoekjes

15 min
2 porties
Bananen-havermout pannenkoekjes

Ingrediënten

  • 2 rijpe bananen
  • 2 eieren
  • 100g havermout
  • 1 tl kaneel
  • Snufje zout
  • (Optioneel) 1 el pindakaas
  • (Optioneel) 1 el pure chocolade chips
  • Boter of olie om in te bakken

Bereidingswijze

1

Prak de bananen in een kom tot een gladde puree.

2

Voeg de eieren, havermout, kaneel en zout toe en meng goed door elkaar tot een glad beslag.

3

(Optioneel) Roer de pindakaas door het beslag voor extra smaak.

4

Verhit een beetje boter of olie in een koekenpan op middelhoog vuur.

5

Schep kleine hoeveelheden beslag in de pan en bak de pannenkoekjes 2 minuten tot de bovenkant droog begint te worden.

6

Draai de pannenkoekjes om en bak nog 30 seconden op de andere kant.

7

Serveer met vers fruit, honing of een beetje ahornsiroop.

Deel dit recept